MENUKAART
LUNCH
Tosti’s
Keuze uit mais of bruin brood
Tosti met kaas - €6,50
Tosti kaas en ham - €7,00
Tosti kaas, tomaat en pesto - €7,50
Tosti met kaas, sambal en komkommer - €7,50
Broodjes
Keuze uit mais of bruin brood
Oude kaas met grove mosterdmayonaise - €7,00
Ham met truffelmayonaise - €7,00
Avocado smash, gepocheerd ei en granaatappel (spek + €1,50) - €12,00
1 of 2 rundvlees kroketten met mosterd - €7,00/10,00
1 of 2 garnalen kroketten met cocktailsaus - €10,00/14,50
Warme beenham met champignons, ui en mosterdmayonaise - €10,00
Wrap gerookte zalm met mosterddillesaus en ei - €13,50
Wrap carpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas - €13,50
Flammkuchen geitenkaas, cherrytomaat, pesto en olijven - €15,00
Club sandwich met gerookte kip, brioche brood en friet - €16,00
Uitsmijters / omeletten
Keuze uit mais of bruin brood
Keuze uit: Naturel, Kaas, Ham, Spek, Ham-Kaas of Spek-Kaas) - €11,50
Boerenomelet - €13,50
Eggs benedict met gepocheerde eieren, ham en Hollandaisesaus - €13,00
Soepen
Geserveerd met brood en boter
Soep van de Dag - €8,50
Tom kha kai met kip en kokos - €10,00
Bisque van Hollandse garnalen - €14,00
Salades
Poke bowl tonijn met sushi rijst, sojaboontjes en wakame - €17,50
Poke bowl krokante kip met sushi rijst, sojaboontjes en wakame - €15,50
Caesar salad met gegrilde kip, spek en croutons - €14,50
Caesar salad met gamba’s - €16,50
Geitenkaas met spek en honing - €15,50
Salade verse tonijn met avocado en wasabi dressing - €16,50
Classics
Geserveerd met friet
Kipsaté met gadogado salade en kroepoek - €19,50
Gegratineerde schnitzel met champignons, ui, spek en kaas - €20,75
Haagsche black-angus burger met bacon en cheddarkaas - €19,50
Biefstuk met champignons, rode wijn-jus, chimichurri - €22,50
Steak tartaar 120g - €15,00
Steak tartaar 200g - €21,00
Bijgerechten
Gemengde salade - €5,00
Seizoengroenten - €5,00
Friet met mayonaise - €5,50
Truffelfriet met spek - €7,00
Kids
Pasta Bolognese - €14,50
Kipnuggets, kroket of schnitzel met friet, appelmoes en een waterijsje - €13,50
Desserts
Dame blanche met huisgemaakte chocoladesaus - €7,50
Coupe Lemon met Limoncello room en citroenijs - €9,50
Proeverij van kaas - €14,00
Espresso martini met een bolletje vanille ijs - €13,50
Menu du Chef - v.a. €38,50
Het Menu du Chef is een maandelijks wisselend 3-gangen menu,
waarbij gebruik wordt gemaakt van producten in het seizoen
DINER
Voorgerechten
Brood met smeersels - €5,50
Rundercarpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas - €13,50
Bietencarpaccio met geitenkaas en rucola - €13,50
Steak tartaar 120g met toast en boter - €15,00
Salade verse tonijn met avocado en wasabi dressing - €16,50
Geflambeerde zalm sashimi met zoetzure komkommer en furikake - €15,00
Gyozas met soya-sesamsaus vegetarisch of kip, 5 stuks - €12,50
Soepen
Soep van de dag - €8,50
Tom kha kai met kip en kokos - €11,50
Bisque van Hollandse garnalen - €14,00
Maaltijdsalades
Poke bowl tonijn met sushi rijst, sojaboontjes en wakame - €17,50
Poke bowl krokante kip met sushi rijst, sojaboontjes en wakame - €15,50
Caesar salad met gegrilde kip, spek en croutons - €14,50
Caesar salad met gamba’s - €16,50
Geitenkaas met spek en honing - €15,50
Hoofdgerechten
Geserveerd met friet
Kipsaté met gadogadosalade en kroepoek - €19,50
Gegratineerde schnitzel met champignons, ui, spek en kaas - €20,75
Haagsche black-angus burger met bacon en cheddarkaas - €19,50
Biefstuk met champignon, rode wijn-jus en chimichurri - €22,50
Steak tartaar 200g - €21,00
Zeetong ca. 500g met remouladesaus - €38,00
Vegetarische tomaten lasagne met 3 soorten kaas - €17,50
Bijgerechten
Gemengde salade - €5,00
Seizoengroenten - €5,00
Friet met mayonaise - €5,50
Truffelfriet met spek - €7,00
Kids
Pasta Bolognese - €14,50
Kipnuggets, kroket of schnitzel met friet, appelmoes en waterijsje - €13,50
Desserts
Dame blanche met huisgemaakte chocoladesaus - €7,50
Coupe Lemon met limoncello room en citroenijs - €9,50
Proeverij van kaas - €14,00
Espresso martini met een bolletje vanille ijs - €13,50
Menu du Chef - v.a. €38,50
Het Menu du Chef is een maandelijks 3-gangen menu,
waarbij gebruik wordt gemaakt van producten van het seizoen