Dinerkaart

DINER

VOORGERECHTEN

STEAK TARTARE - 12,50

Klassieke steak tartare (120gr), geserveerd met toast of frites

SALADE CAPRESE - 11,50

Burrata met tomaat, basilicum en tomaten vinaigrette

ASPERGES -             10,50

Groene asperges met meloenvinaigrette en serrano ham

POKÉ BOWL            - 13,50

Met quinoa, zalm, edamé boontjes, wortel, gemarineerde kool, avocado en sesam dressing


SOEPEN

TOM KHA KAI - 7,50

Thaise kippensoep met kokos en citroengras

ERWTENSOEP - 5,50

Groene erwtensoep met munt en mascarpone

 

HOOFDGERECHTEN

ZALM - 20,50

Zalmfilet Teriyaki met Aziatische groenten, witte rijst en miso beurre blanc

KIP - 18,50

Waardse kipfilet met voorjaars groenten, aardappelpuree en lavendel jus

RAVIOLI (V) - 16,50

Ravioli met ricotta, spinazie en salieboter

BIEFSTUK - 19,00

Kogelbiefstuk met frites, sla en pepersaus

STEAK TARTARE - 19,50

Klassieke steak tartare (220 gr), geserveerd met toast of frites

SATÉ - 16,50

Kipsaté met pindasaus, sla en frites

BURGER - 15,50

Rundvleesburger (200gr) met boerenkaas, spek, sla, tomaat en frites

 

Voor specials en dagschotel vraag ons personeel

 

NAGERECHTEN

KAAS  - 10,50

Vier verschillende kazen van Ed Boelen, ‘de beste kaasboer van Nederland’,

met huisgemaakte chutney en notenbrood

CHOCOLADETAARTJE - 8,50

Warm chocoladetaartje met verse vruchten en vanille ijs

DAME BLANCHE - 7,50

Vanille ijs met slagroom en echte chocoladesaus

 

Het wachtwoord is uw geboortedatum
Inloggen

Wachtwoord vergeten