Chefs-favorites

CHEFS FAVORITES -  SEPTEMBER


VOORGERECHTEN

  • Salade tonijn met avocado en wasabidressing - €12,50
  • Garnalen gyoza met sesamdressing - €12,50
  • Gerookte paling op brioche - €12,50
  • Carpaccio van bietjes met geitenkaas en rucola - €13,50
  • Lasagna van tonijn met eendenlever en truffel - €19,50
  • Caprese met tomaat, basilicum en bloody mary schuim - €15,00

 

Hoofdgerechten

  • Pasta kokkels met pesto en rode peper - €19,50
  • Tonijn steak met friet en Hollandaisesaus - €21,00
  • Krokant gebakken scholfilet met zuurkool-mosterdsaus - €21,00
  • Gebraden wilde eend met hutspot en cantharellen - €27,50
  • Tournedos Rossini - €36,50
  • Vegetarische Rendang met gele rijst en tempeh - €18,50
  • Thai green curry met gamba’s - €19,50
  • Dagschotel - dagprijs

  

 

Menu du Chef

€32,50

Het Menu du Chef is een 3-gangen menu.

Speciaal samengesteld door onze chef Paul van Waarden.

 

 

 

 

 

Het wachtwoord is uw geboortedatum
Inloggen

Wachtwoord vergeten