Dinner menu
DINNER
ENTREES
SALMON 9,50
Tataki van zalm met wakame, soja en sesam
DUCK 9,50
Eendenrillettes, gekonfijt eendenboutje en brioche brood
CARPACCIO 8,50
Dungesneden biefstuk met truffelmayonaise en Grana Padano
GOAT CHEESE 9,50
Mille-feuille met geitenkaas, gekarameliseerde peer en gebrande hazelnoot
SOUP
PAPRIKASOEP 5,50
Gebonden soep van geroosterde paprika, mascarpone en pijnboompitjes
TOM KHA KAI 7,50
Laotiaanse soep van kip, kokos en citroengras
MAIN DISHES
ZEEBAARS 21,00
Op de huid gebakken zeebaars, gelakt met soja-gembersaus en warme paksoi salade
STEAK 20,00
Rosé gebraden sukade van rund, wintergroenten en kruidenjus
PARELHOEN 19,00
Gekonfijte parelhoen suprême, knolselderijpuree en truffeljus
RISOTTO (V) 16,00
Truffel risotto, boleet, Grana Padano en kruidensla
CLASSIC
SATÉ 16,50
Malse kippendijen in huisgemaakte satésaus met kroepoek en atjar
BURGER 14,50
100% rundvlees burger, cheddar, bacon, augurk relish, tomaat en Romeinse sla
BIEFSTUK 18,50
Kogelbiefstuk met pepersaus, frites, sla en mayonaise
WAT DE POT SCHAFT 15,00
Wisselende dagschotel
DESSERTS
KAAS 10,50
Hollandse kazen, vijgenchutney en gebakken rozijnenbrood
CHOCOLADE-KARAMEL 7,50
Warme chocolade brownie met vanille mascarpone en ijs van karamel-zeezout
DAME BLANCHE 7,50
Vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom